Vilkår for nyhetsbrev

Skogsnorge-redaksjonen sender ut et ukentlig nyhetsbrev hver fredag.

Gjennom å registrere deg med din e-postadresse har du gitt ditt samtykke til å motta e-postforsendelser med nyheter fra Skogsnorge.no. ( 1 utsendelse pr uke)

Denne avtalen gjelder så lenge du er registrert som mottaker av e-postforsendelser, men du kan når som helst kreve at din e-postadresse slettes fra skogsnorge.no sine databaser. Avregistrering skjer ved å fylle ut skjemaet for avmelding

Skogsnorge.no v/ Skogbrukets Kursinstitutt garanterer at din e-postadresse ikke formidles til noen tredjepart.Siste nytt fra forsiden

Strenge tiltak mot skogbrann

Strenge tiltak mot skogbrann

En rekke tiltak settes inn for å hindre at skogsdrift skal utløse branner i sommer. Mange aktører bidrar nå i et bredt, forebyggende arbeid, skriver forsikringsselskapet Skogbrand i en pressemelding.

Les mer »

Skogbrannberedskapen i 2019 - Rogaland

Skogbrannberedskapen i 2019

Det har truleg ikkje vore fleire gras- og skogbrannar i landet i moderne tid enn i fjor. I tida framover er det viktig at vi tar med lærdomen frå 2018 og fokuserer på det førebyggjande arbeidet.

Les mer »

Verdens første landsdekkende skogtaksering feirer 100 år

Verdens første landsdekkende skogtaksering feirer 100 år

Landsskogtakseringen, som ble opprettet i 1919, har i 100 år gitt verdifull informasjon om ressursene i skogen. Denne uken er mer enn 200 forskere fra 30 land samlet for å feire hundreåringen.

Les mer »


Viken Skog søker skogbruksleder i region Nord

Viken Skog søker skogbruksleder i region Nord

Viken Skog har behov for ny skogbruksleder i Buskerud, primært Nedre Hallingdal og Krødsherad.

Les mer »

Interessen for tynning blir stadig større

Interessen for tynning blir stadig større

Interessen og etterspørselen etter tynning blir bare større og større. Høye tømmerpriser og en litt dårlig samvittighet er noe av årsaken til at flere nå ønsker å tynne i skogen sin.

Les mer »

Fusjonen mellom Mjøsen Skog og Glommen Skog er på oppløpssiden sier Gudmund Nordtun til Østlendingen

Fusjonen mellom Mjøsen Skog og Glommen Skog er på oppløpssiden

– Den varige verdien ved en fusjon er å bli en del av en robust og stor aktør i tømmermarkedet. En aktør som er viktig for industrien og i stand til å sikre andelseiernes interesser også i trangere tider enn de vi opplever nå, sier Gudmund Nordtun til Østlendingen.