Årsmøte i Skogselskapet i Oppland med åpen fagdag.

Årsmøte starter på Liomseter turisthytte som ligger i Gausdal Vestfjell mitt i Langsua Nasjonalpark, Nasjonalparken ligger i flere kommuner Nordre Land, Nord-Aurdal , Øystre Slidre, Vågå og Gausdal.

Skogselskapet i Oppland hadde sitt årsmøte i dette området  allerede i 1966, da var skogen i og rundt Ormtjernkampen temaet for møtet. Ormtjernkampen ble administrativt fredet fra 1938. I 1956 fredet Landbruksdepartementet område på initiativ  fra Skogselskapet. I 2011 kom utvidelsen til Langsua Nasjonalpark.

 

Årsmøte:  kl. 10.00 ved Liomseter Turisthytte

 

Mer informasjon >>Siste nytt fra forsiden

Jon Arne Borg Engø i Stock Saw

Gleder seg til VM på hjemmebane

Det norske landslaget i Stihl Timbersports gleder seg til VM på hjemmebane om knappe to uker. Gutta ligger nå i hardtrening og har satt seg ambisiøse mål for konkurransene.

Norsk flis blir dansk energi

Viken AT Market AS har signert en samarbeidsavtale med HedeDanmark AS om å bygge opp en leveranse av skogflis til det voksende danske energimarkedet. Samarbeidsavtalen styrker partenes mulighet for å bygge opp en rasjonell og konkurransedyktig verdikjede basert på en bærekraftig fornybar ressurs. Avtalen har et mål om minimum 100 000 tonn flis årlig innen 2020.

Les mer »

Norske Skog ber regjeringen om økonomisk støtte

Norske Skog har bedt Næringsdepartementet om inntil 140 millioner kroner i årlig støtte for å bedre rammevilkårene for det kriserammede papirkonsernet.

Les mer »


Hjå Statskog sin elgbørs får du oversikt over elg som er skote i heile Noreg.

No brakar det laus på elgbørsen

Jakta på elgen har fått ein pangstart, no går tusenvis av jegerar ut på Statskog sine jaktmarker. Du kan følgje utviklinga på elgbørsen, der kan du sjå kor elgen har blitt skote.

Les mer »

Lisensjakt på ulv i region 1 og region 2 - vinteren 2017 - 2018

Søndag 1. oktober starta perioden for lisensfelling på ulv. Jakta varer fram til 31. mars 2018.

Les mer »

Skogforskningen på NIBO feiret 100 år med jubileumsseminar på Ås

Jubileumsseminar: Skogforskningen feirer 100 år

Rundt 200 personer deltok på markeringen av hundreårsjubileet for NIBIOs skogforskning.

Les mer »