Vårsamling for skogbruket i Hedmark og Oppland

Vi ønsker velkommen til vårens viktigste konferanse og felles møteplass for skogbruket i Hedmark og Oppland!

Vårsamlingen er en kickoff før skogkultursesongen, og har samlet mellom 150 og 200 skogbrukere fra Hedmark og Oppland. Denne gangen møtes vi på Evenstad, Høgskolen i Innlandet sin campus i Stor-Elvdal, i det nye adm.- og undervisningsbygget "Annes hus" i massivtre - verdens mest miljøvennlige hus!

https://www.fylkesmannen.no/Hedmark/Kurs-og-konferanser/Varsamling-for-skogbruket-i-Oppland-og-Hedmark-2018/Siste nytt fra forsiden

Moelven Våler skal sortere tømmer med røntgen

Skal sortere tømmer med røntgen

Moelven Våler AS i Braskereidfoss blir det første sagbruket i Norge med røntgensortering av tømmer. Målet er mindre svinn og optimal utnyttelse av tømmeret.

Les mer »

Ulende ulv

Naturbruksalliansens innspill til rovviltnemdene

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen har ved flere anledninger, bla. i Stortinget 4. april i år forsikret om at han vil følge opp de vedtak Stortinget har fattet om ulveforvaltningen, herunder Stortingets bestandsmål.

Landslaget i motorsagferdigheter gleder seg til VM på hjemmebane i august 2018

Gleder seg til motorsag-VM på hjemmebane

Fem topp motiverte norske deltakere ligger nå i hardtrening for å hevde seg best mulig under motorsag-VM på hjemmebane i Lillehammer 2. – 5. august. De håper mange norske supportere vil komme og gi dem sin støtte under konkurransene.

Les mer »


Magnhild Meltveit Kleppa - fylkesmann i Rogaland

Magnhild sluttar som fylkesmann i november

Magnhild Meltveit Kleppa sluttar som fylkesmann i november i år, etter fem år i embetet. Ho kom til Fylkesmannen i Rogaland i 2013 etter ei lang karriere i rikspolitikken.

Les mer »

Ny IT-medarbeider - Håkon Nymoen

Ny IT-medarbeider

Håkon Nymoen begynte hos oss 1. juni som ny IT medarbeider med tittel Løsningsarkitekt IKT. I Glommen skal han bidra til å løfte oss på IT-siden blant annet innenfor rapporterings- og samhandlingsløsninger.

Ein gjeng med skogeigarar

Skogeigarar vil vite

Skogeigarar i Ørsta og Volda er frustrerte over at skogplantene ikkje overlever. No har leiaren i skogeigarlaget Olav Svein Aambøe i samråd med skogbruksjefen teke initiativ til eit arbeid for å kome til bunns i problematikken.