Skogdag i Hof-Åsa

Landbrukssjef Anne Kristine Rossebø ønsker alle skoginteresserte velkommen til skogdag 14. juni i Hof-Åsa, Geiterudvillaen.

https://glommen.no/2018/06/11/ungskogpleie-og-skogbrannberedskap-pa-skogdag-i-hof-asa/Siste nytt fra forsiden

Moelven Våler skal sortere tømmer med røntgen

Skal sortere tømmer med røntgen

Moelven Våler AS i Braskereidfoss blir det første sagbruket i Norge med røntgensortering av tømmer. Målet er mindre svinn og optimal utnyttelse av tømmeret.

Les mer »

Ulende ulv

Naturbruksalliansens innspill til rovviltnemdene

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen har ved flere anledninger, bla. i Stortinget 4. april i år forsikret om at han vil følge opp de vedtak Stortinget har fattet om ulveforvaltningen, herunder Stortingets bestandsmål.

Landslaget i motorsagferdigheter gleder seg til VM på hjemmebane i august 2018

Gleder seg til motorsag-VM på hjemmebane

Fem topp motiverte norske deltakere ligger nå i hardtrening for å hevde seg best mulig under motorsag-VM på hjemmebane i Lillehammer 2. – 5. august. De håper mange norske supportere vil komme og gi dem sin støtte under konkurransene.

Les mer »


Magnhild Meltveit Kleppa - fylkesmann i Rogaland

Magnhild sluttar som fylkesmann i november

Magnhild Meltveit Kleppa sluttar som fylkesmann i november i år, etter fem år i embetet. Ho kom til Fylkesmannen i Rogaland i 2013 etter ei lang karriere i rikspolitikken.

Les mer »

Ny IT-medarbeider - Håkon Nymoen

Ny IT-medarbeider

Håkon Nymoen begynte hos oss 1. juni som ny IT medarbeider med tittel Løsningsarkitekt IKT. I Glommen skal han bidra til å løfte oss på IT-siden blant annet innenfor rapporterings- og samhandlingsløsninger.

Ein gjeng med skogeigarar

Skogeigarar vil vite

Skogeigarar i Ørsta og Volda er frustrerte over at skogplantene ikkje overlever. No har leiaren i skogeigarlaget Olav Svein Aambøe i samråd med skogbruksjefen teke initiativ til eit arbeid for å kome til bunns i problematikken.