Fagsamling vei Innlandet

Den årlige «Fagsamling vei» er et forum for faglig utvikling og formidling av kompetanse innen forvaltning, planlegging, bygging og organisering av skogbrukets infrastruktur. Skogkurs arrangerer samlingen med støtte fra Mat og Landbruksdepartementet og Landbruksdirektoratet.

Påmelding vil skje via chekin.no, påmeldingen vil åpne 10. august og lenke vil da bli tilgjengeliggjort på kurskalenderen og som nyhetssak.

https://www.skogkurs.no/artikkel.cfm?Id_art=28395Siste nytt fra forsiden

alt kan ikke digitaliseres

N/A

Påmeldingen til skogkonferansen Tømmer&Marked 2021 er nå åpen. Konferansen går av stabelen 17. mars 2021 på Sundvolden Hotel. Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.

på hugger

På hugget

Etter å ha blitt pensjonist etter 36 år i bransjen kjenner tidligere sjef ved Soknabruket Atle Nilsen at lukten av fersk sagmugg fremdeles er noe som engasjerer han. Nå har han takket ja til å være styreleder både i Begna Bruk AS og RingAlm AS.

Les mer »

INNSIKT Marked nr. 4-20

"INNSIKT - Marked" er et informasjonsprodukt fra NORSKOG som skal gi våre medlemmer og bransjen bedre oversikt over markedet for tømmer og treprodukter.


velg skog workshop

Velg Skog inviterte næringen til workshop om masteroppgaver

Norges Skogeierforbund deltok på workshop med masterstudenter, representanter fra forskning, næring og forvaltning innen skogbruket. Målet var flere relevante masteroppgaver og mer samarbeid.

Les mer »

Erklærings-blanketter for feltkontrollører

Du får nå kjøpt erklærings-blanketter for feltkontrollører i vår nettbutikk. 

Les mer »

Vinnere av skoglekene 2020

Vinnerne av årets skogleker!

Les mer »