Alt kan ikke digitaliseres

Påmeldingen til skogkonferansen Tømmer&Marked 2021 er nå åpen. Konferansen går av stabelen 17. mars 2021 på Sundvolden Hotel. Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.

 

 

Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle.

 

Markedsleder i Viken Skog Helene Nygaardsvik Ruud er i godt gang med forberedelsene til Tømmer&Marked 2021.

-Kanskje har det aldri vært viktigere å møtes? Alt kan ikke digitaliseres. Hold av datoen 17. mars neste år! Vi ønsker velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog. Viken Skog vil til enhver tid forholde seg til myndighetenes smittevernregler, sier Ruud.

 

Les mer om påmelding og Tømmer&Marked 2021 her

https://www.viken.skog.no/aktuelt/artikler/alt-kan-ikke-digitaliseresSiste nytt fra forsiden

Ungdom som læremestere for skognæringen

I et samarbeidsprosjekt mellom Velg Skog og bladet Norsk Skogbruk skal ungdom gi råd til skognæringen i bruk av sosiale medier. Målsetningen er å finne de beste plattformene for kommunikasjon mellom skognæringen, studenter og allmenheten.

Les mer »

Innstramminger i koronatiltak

Regjeringen kom 26. oktober med nye tiltak som følge av økt koronasmitte i Norge og Europa. Blant annet strammes det inn i reglene for karantene for innreisende arbeidstakere.

Les mer »

NORSKOG’s innspill til høringer vedrørende statsbudsjettet 2021

NORSKOG har de siste ukene deltatt på høringer vedrørende statsbudsjettet og kommet med innspill til næringskomiteen, finanskomiteen og transport- og kommunikasjonskomiteen.


Fylkesmannen får nytt, kjønnsnøytralt namn frå 1. januar 2020

Fylkesmannen skiftar namn til statsforvaltaren f

Frå 1. januar 2021 er me Statsforvaltaren i Rogaland. Det har regjeringa bestemt.

Les mer »

https://www.skogkurs.no/userfiles/images/WoodCluster.jpg

Medlemskap i Norwegian Wood Cluster

Skogkurs ble i september tatt opp som medlem i Norwegian Wood Cluster (NWC), en næringsklynge i verdikjeden skog, industri og bygg lokalisert i Innlandet.

Les mer »

Eksempel på dødsbo i landbruket. Foto: Ellen Alfsen

Foreslår tidsfrist for dødsbo i landbruket

Det er svært gledelig at regjeringen i dag har kommet med forslag om å innføre en frist på 3 år for skifte av dødsbo i landbruket, sier Ellen Alfsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges Skogeierforbund.

Les mer »