NordGen Skog 50-årskonferanse

Vi hoppas att vi ses nästa år till NordGen Skog-konferensen den 21-23 september 2021. Vår önskan är att återuppleva jubiléet tillsammans.


Se till att du inte missar några andra NordGen Skog-evenemang under tiden.
 

Varma hälsningar från NordGen Skog-sekretariatet,

Inger Sundheim Fløistad, Thomas Solvin och Kjersti Bakkebø FjellstadSiste nytt fra forsiden

Mot to generasjoner av granbarkbille

Stadig økende sommertemperaturer ser ut til å bane vei for to generasjoner av granbarkbiller. Så langt er det tilfelle kun i de varmeste områdene på Øst- og Sørlandet.

Les mer »

Ny skogbruksleder i Elverum

Glommen Mjøsen Skog har ansatt Arild Lindberget som ny skogbruksleder i Elverum.

Les mer »

Endringer i viltloven - Nattoptikk tillates ved jakt på villsvin

Stortinget har vedtatt et lovforslag fra Landbruks- og matdepartementet som åpner for utvidet bruk av kunstig lys, herunder nattoptikk, ved jakt på villsvin.

Les mer »


Norges første kommersielle biokullanlegg ligger i Innlandet

Oplandske Bioenergi har tatt på seg ledertrøya nasjonalt og er først ute med å etablere et kommersielt anlegg for karbonfangst og -lagring på Rudshøgda i Ringsaker kommune i Innlandet.

Les mer »

Konferensen ”Ensuring Diversity for Food and Agriculture” är nu öppen för anmälan

Nu går det att anmäla sig till den fyra dagar långa online-konferensen ”Ensuring Diversity for Food and Agriculture" som arrangeras av projektet Farmer’s Pride i samarbete med EUCARPIA och ECPGR.

Les mer »

SKOGSKOLEN – skogbrukets fellessatsing på e-læring er en suksess!

Koronaen har ført til at mange hundre personer har plantet gran for første gang denne våren. Nettkurset «Skogplanting for profesjonelle» har gjort det mulig å gi alle disse grunnleggende kunnskap om hvordan planta skal settes i bakken. I løpet av to måneder har de to kursene i planting til sammen nesten 1400 deltakere, og stadig flere kommer til!

Les mer »