NordGen Skog 50-årskonferanse

Vi hoppas att vi ses nästa år till NordGen Skog-konferensen den 21-23 september 2021. Vår önskan är att återuppleva jubiléet tillsammans.


Se till att du inte missar några andra NordGen Skog-evenemang under tiden.
 

Varma hälsningar från NordGen Skog-sekretariatet,

Inger Sundheim Fløistad, Thomas Solvin och Kjersti Bakkebø FjellstadSiste nytt fra forsiden

Mange små skoger gjør en stor forskjell i klimasammenheng

Mange små skoger gjør en stor forskjell i klimasammenheng

Skogeier Sigurd Ole Ruud har regnet ut at skogen hans bidrar med om lag 4000 tonn i netto CO2-binding i året. Selv om det utgjør lite i den store sammenhengen, mener han det er viktig at skogeierne synliggjør skogens og skogbrukets rolle for klimaet.

Les mer »

Yngve Holth

Yngve Holth bytter beite

Yngve Holth (53) er ansatt som ny næringspolitisk sjef i Glommen Mjøsen Skog SA. - Jeg er veldig glad for å få med Yngve på laget i Glommen Mjøsen Skog. Han representerer en kompetanse og erfaring som vil være viktig for oss fremover, sier adm. dir. Gudmund Nordtun.

Les mer »

Statsministeren planter skog

Som et ledd i valgkampturneen i Innlandet, besøkte Høyres førstekandidat Anna Molberg og statsminister Erna Solberg NORSKOG Innlands-skogbruket.


Lønnsomt å plante bjørk

– Plant hengebjørk – og ikke gran – på den beste marka der grana allerede sliter med rotråte. Da unngår du råteskader og ender opp med et verdifullt råstoff, anbefaler Helge Hvoslef, prosjektleder for Norwegian Wood Clusters bjørkesatsing.

Les mer »

Line Dybedal spelar stubbekonsert i Nordfjordeid 7. august!

Line Dybedal spelar ved den nye skogsbilvegen i Nordfjordeid laurdag 7. august.

SOMMERJOBB I SKOGEN FOR UNGDOM (JOB:U)

Det er ingen tvil om at ungdommene vi treffer på i Stange-skogen, stortrives med årets sommerjobb. Smilet er bredt, selv om sola steker godt. De er ett av 20 arbeidslag som driver ungskogpleie eller planting, organisert av Skogselskapet.